OSMANİYE / MERKEZ - Figen Alhan İlkokulu

PROJELERİMİZ

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının ortaklaşa hayata geçirdiği, Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün yürüttüğü ''Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın 2022 ve 1 Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor'' projesi dahilinde okulumuz öğrencileri sinema ile buluştu.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi İyileştirme Kapsamında bulununan okulumuz Proje Kapsamında Samet Aybaba Spor Lisesinin düzenlemiş olduğu İlkokullar arası ''MENDİL KAPMACA'' yarışmasına katıldı.

May

Okulumuz eTwinning projelerine katılarak bu sene güzel çalışmalara imza atmıştır. İngilizce öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimiz farklı deneyimler yaşamışlardır.

May

Öğrencilerimizi web2 araçları ile buluşturduğumuz BELIEVERS eTwinning projesi ile öğrencilerimiz hem dijital dünyaya daha yakından bakmış hem de dil becerisini kullanabilecekleri ortamlarda bulunmuşlardır.

Nis

BELIEVERS eTwinning projemizde Figen Alhan İlkokulu olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Nis

Believers projesi için Öğretmenimiz Ayşegül İNAN ve öğrencileri slogan hazırladılar.

Okulumuz Code Week haftası etkinlikleri