OSMANİYE / MERKEZ - Figen Alhan İlkokulu

BELIEVERS eTwinning Projesinde Etkinliklerimizi Tamamladık

Okulumuz eTwinning projelerine katılarak bu sene güzel çalışmalara imza atmıştır. İngilizce öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimiz farklı deneyimler yaşamışlardır.

Farklı aktiviteler, oyunlar ve web 2.0 araçları ile İngilizce derslerini eğlenceli hale getirmek, İngilizce kelime pratiği yapmak, öğrencilerin temel dil becerilerini geliştirmek, öğrencilere eğlenceli bir öğrenme ortamı sağlamak, yabancı dil öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştirmek, İngilizce öğrenme konusunda öğrencilerin motivasyonunu artırmak, öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek gibi hedeflerle yürüttüğümüz İtalya,Polonya,Romanya,Slovakya,Tunus ortaklı  'Believers' isimli eTwinning Projemizin çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz.

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 10.05.2022 07:22 - Görüntülenme: 167